Avonturen van zeiljacht  Einder

Cherbourg

Onze binnenkomst in Cherbourg was er een om niet  te vergeten.
Allereerst ging de reis voorspoedig maar hadden we met nog een anderhalf uur te gaan in de gaten dat de stroming ons parte zou spelen. uiteindelijke kregen we te maken met een soort van wasmachine waar in terecht kwamen en kozen ervoor maar op de motor verder te gaan, dus zeilen naar beneden en de broem broem aan. op mijn navigatie zag ik dat Cherbourg steeds dichterbij kwam maar zag als ik om me heen keek helemaal niets. twijfel aan de apparatuur? Ik vroeg Churly en ze zei dat Huub een goede vriend van ons dit ook al eens had, mijn vertrouwen was ineens terug. langzaam uit de zeer dichte mist doemde de ingang van de haven op. Wat hebben we het toch makkelijk met die apparatuur van tegenwoordig !van htc overgenomen 2573 van htc overgenomen 2559 van htc overgenomen 2544 van htc overgenomen 2555 van htc overgenomen 2591 van htc overgenomen 2596

 

Share