Avonturen van zeiljacht  Einder

Even “thuis” terug in Nederland

Wegens wat strubbelingen en motorproblemen in het begin hebben we besloten om te overwinteren en in maart / april 2016 verder te varen. Onvoorzien heeft dit toch behoorlijk wat gekost. Op dit moment heb ik de brandstoftank ook hier om hem schoon te  maken en te vermaken. Er komt een gat in waardoor er binnenin schoongemaakt kan worden. Een vriend van ons last een rvs deksel die met tap eindjes geïnstalleerd kan worden. De rvs stang waar de diepte en visfinder aanzaten heeft hij ook gerepareerd.
Omdat ik als ex militair best een grote staat van dienst heb dacht ik dat het wel mee zou vallen om tijdelijk en baantje te vinden. Ben nog aan het zoeken, ongeveer 7 a 10 sollicitaties per dag, zou het dan toch de leeftijd zijn?
De huurders van ons huis gaan vertrekken en daarom zijn we nu ook weer even druk bezig om nieuwe huurders te vinden. Je ziet het de financiën op orde houden valt zo niet mee.
Kortom volop activiteiten om het een en ander in goede banen te krijgen.

Share